Пошук

Контакт

Учнівський парламент ЛВПУ
Україна, Волинська обл.,
м. Луцьк,
вул. Бенделіані, 3

Тел., факс: +38(0332) 26-06-29

studuprav@i.ua

Прокат авто, велосипеда, сноуборда, лыж, машины

ЗБОРИ ЛІДЕРІВ

18.09.2014 16:45

     18 вересня 2014 року в актовій залі відбулись збори лідерів учнівського самоврядування нашого училища на яких було розглянуті питання: про організацію виборів голови учнівського парламенту та про проведення у кожній групі класних зборів та делегування учнів на вибори голови учнівського самоврядування.

       На зборах виступив заступника директора з НВихР Валерій Овсянніков який розповів про необхідні зміни в системі виборів та в структурі нового учнівського парламенту, а також про необхідність створення справжнього дійового активу самоврядування.

       Також під час зборів Іван Яремчук, учень 44 групи ознайомив присутніх з вимогами, що стоятимуть перед кандидатами, які будуть балотуватись на посаду голови учнівського парламенту. Ще було вирішено, що кандидати на посаду голови учнівського самоврядування повинні подати заяви на участь у виборах та протягом жовтня-листопада проводити агітаційні заходи, виготовляти та розповсюджувати агітаційні матеріали. А також, - провести у кожній групі збори та делегувати двох учнів на вибори голови учнівського самоврядування. Протоколи зборів подати до Виборчої комісії, до якої включити Марію Мацюк. Практичного психолога, Ларису Іванісік, соціального педагога та Аліну Ніжник, лаборанта учбової частини.