Пошук

Контакт

Учнівський парламент ЛВПУ
Україна, Волинська обл.,
м. Луцьк,
вул. Бенделіані, 3

Тел., факс: +38(0332) 26-06-29

studuprav@i.ua

Прокат авто, велосипеда, сноуборда, лыж, машины

ЯК ВИГЛЯДАЄ НЛО

13.03.2016 14:05

       "В одному з випадків під час Холодної війни в 1961 році було відмічено близько 50 НЛО, що летіли на Південь з Росії через всю Європу. Верховний головнокомандувач ОЗС НАТО був дуже стурбований і майже готовий натиснути на тривожну кнопку, але вони розвернулися і пішли назад через Північний полюс.

       Після цього було прийнято рішення провести розслідування, яке зайняло 3 роки. в результаті, вчені з абсолютною впевненістю заявили, що, принаймні, чотири різних види НЛО відвідали нашу планету протягом більше тисячі років. більше активності було помічено за останні два десятиліття, особливо після того, як ми винайшли атомну бомбу.

       Вони дуже стурбовані, що якщо ми будемо використовувати її знову, це вплине не тільки на нас, але і   нам весь космос, так як ми всі єдині там ", - пояснив Пол Хеллайер, колишній міністр оборони Канади.

       Фото з підводного човна ВМС США, на яких об'єкт випадково "засвітився" на радарі військово-наукової експедиції. Першим, хто побачив його в перископ, був офіцер Джон Клік.

       За матеріалами: firtka.if.ua/?action=show&id=100583