Пошук

Контакт

Учнівський парламент ЛВПУ
Україна, Волинська обл.,
м. Луцьк,
вул. Бенделіані, 3

Тел., факс: +38(0332) 26-06-29

studuprav@i.ua

Прокат авто, велосипеда, сноуборда, лыж, машины

VIVAT ET RESPUBLICA ET QUI ILLAM REGUNT!

08.12.2016 16:22

      7 грудня 2016 року в актовій залі училища знову зібрались училищні конгресмени, щоби у другому турі президентських виборів віддати свої голоси за одного з кандидатів, які у першому турі набрали однакову кількість голосів.

      Взагалі, виборча компанія в училищі тривала протягом жовтня-та листопада: реєструвались кандидати на посаду президента учнівського парламенту, проводилась передвиборна агітація, вибирались делегати до конгресу, який презентує одночасно й комітет виборців.

      На посаду президента учнівського парламенту свої кандидатури висунули: Вадим Ліщук та Леонід Пилипчук з 11-ї групи, Катрін Губанова з 12-ї групи та Дарина Махновець з 23-ї групи.

       30 листопада 2016 року кожен з кандидатів виклав свою програму перед Конгресом, але під час підрахунку голосів виявилось, що Катрін Губанова та Дарина Махновець набрали однакову кількість голосів.

       7 грудня 2017 року у ІІ турі змагання за президентське крісло перемогла Дарина Махновець. За результатами Дарина набрала - 31 голос, а Катрін - 14 голосів.

       Конгресмени привітали Дарину Махновець гучними оплесками та побажали плідної й успішної роботи в якості лідера учнівського самоврядування училища.