Пошук

Контакт

Учнівський парламент ЛВПУ
Україна, Волинська обл.,
м. Луцьк,
вул. Бенделіані, 3

Тел., факс: +38(0332) 26-06-29

studuprav@i.ua

Прокат авто, велосипеда, сноуборда, лыж, машины

В ДОБРУ ПУТЬ, ДРУЗІ!

29.12.2016 16:02

       29 грудня 2016 року в актовій залі училища вручали дипломи випускникам з 3Т групи, які навчались півтора року професії «Кухар, кондитер».

       Випускників та їхніх батьків вітали: директор училища Володимир Романюк, заступник директора з НВР Алла Тортина, класний керівник Оксана Бурлак тощо. У своїх урочистих промовах вони традиційно бажали випускникам найкраще влаштуватись у житті, знайти себе, не забувати про батьків та вчителів, бути відповідальними громадянами нашої України.

       У свою чергу випускниця Лілія Зінчук у своєму виступі зазначила, що «цих півтора року нашого навчання пролетіло швидко і непомітно. Здається тільки вчора подавали документи для вступу, а сьогодні – ми випускники. За короткий період часу ми зустріли багато друзів. Хоча між нами й були різні суперечки і непорозуміння, але вони нас тільки зміцняли.

       І сьогодні в цей момент, який ніколи більше не повториться у нашому житті. Ми хочемо висловити щиру подяку всім нашим вчителям за те що навчили нас і вклали в нас це1й багаж знань з яким ми підемо у цей великий світ».