Пошук

Контакт

Учнівський парламент ЛВПУ
Україна, Волинська обл.,
м. Луцьк,
вул. Бенделіані, 3

Тел., факс: +38(0332) 26-06-29

studuprav@i.ua

Прокат авто, велосипеда, сноуборда, лыж, машины

УЧИЛИЩУ ВЖЕ 50 РОКІВ

13.10.2016 21:53

      13 жовтня 2016 року наше училище святкувало 50-річчя з дня заснування.

      Директор училища Володимир Романюк у своєму виступі розповів про те, що є випускником далекого 1978 року та із вдячністю згадує навчання в училищі, свого директора і вчителя Костянтина Миколайовича Жубрія, майстра виробничого навчання Віктора Григоровича Козакова та керівника виробничої практики Євгена Сергійовича Петрушка.

      Багато добрих слів було сказано на адресу рідного нам училища також від гостей свята, серед яких були: Андрій Киця– заступник Луцького міського голови, Олександр Ткачук - заступник начальника управління освіти, науки та молоді ВОДА, Володимир Цибульський - генеральний директор акціонерного товариства "СКФ Україна" (публічне), Петро Савчук - ректор Луцького національного технічного університету та чимало інших.

      Дуже багато на святі було ветеранів училища, а саме : перший директор – Володимир Миколайович Грицюк, третій директор – Галина Борисівна Хомік, а також Пікута Валентина Степанівна, Леснік Ніна Миколаївна, Ковальчук Ірина Миколаївна.

      Учнівський парламент вітає всіх, хто працював, вчився чи працює та вчиться в училищі з ювілеєм та бажає всім міцного здоров’я, невичерпної енергії, миру й злагоди, молодості і везіння.

      З ЮВІЛЕЄМ, РІДНЕ УЧИЛИЩЕ!