Пошук

Контакт

Учнівський парламент ЛВПУ
Україна, Волинська обл.,
м. Луцьк,
вул. Бенделіані, 3

Тел., факс: +38(0332) 26-06-29

studuprav@i.ua

Прокат авто, велосипеда, сноуборда, лыж, машины

МИ ТА «IRON SEAGULL»

23.12.2016 10:22

       22 грудня 2016 року учням нашого училища випала чудова нагода потрапити на концерт українського патріотичного рок-гурту «Iron Seagull».

       Нашому навчальному закладу було виділено 30 квитків, та не всі вирішили використати цей чудовий шанс. Шкода, звичайно, що наші однолітки не взяли участь у цьому дійстві.

       Як виявилось, 23 група була сама активна.

       Прийшовши на концерт, ми були здивовані, що зібралось мало глядачів і, коли розпочався концерт, була думка: що на нас чекає? Та, коли ми почули пісні: «Хто ти для неба», «Дума», «Віра, надія, любов», та ще багато інших, то зрозуміли, що гурт хоч і новий, але грають та співають вони просто чудово.

       Після закінчення концерту нам дуже жадалося побачити учасників гурту, задати їм декілька питань. І тоді ми зустріли Олексія Чайку – засновника гурту та його вокаліста. Ми задали багато запитань Олексію і відповіді нас здивували. Цей гурт і два його альбоми були створені лише за один рік. Це дуже малий проміжок часу для створення помітного репертуару.

       Після розмови з лідером гурту, ми неминуче взяли автографи у нього, а також у Юрка та Сергія – гітаристів«Iron Seagull». Ще ми запитали думку про концерт у інших глядачів. Всі були приємно вражені.

       Під час розмови з учасниками гурту ми дізналися, що у їхніх планах є поїздка в зону АТО, і прийняли рішення написати декілька листів для підтримки військових. Якщо хтось хоче долучитись до участі у нашій маленькій акції, свої листи приносьте до секретаріату парламенту або до кабінету практичного психолога училища. Будемо дуже вдячні за участь.

Олена Круть